Home Actueel Ondernemers Clubs Events FAQ Over ons Shop

Koop
lokaal,
steun je
favoriete
clubs en
spaar voor
jezelf!

Dappre Clubs,
de beweging die verbindt

In het voorjaar van 2022 is onder de werktitel 'Scoor voor je Club', Dappre Clubs gelanceerd met als motto: “Koop lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf”. Dappre Clubs als instrument wil bijdragen aan de verbinding tussen consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties tot één samenwerkende -en elkaar versterkende- gemeenschap. Daarbij wordt de privacy van alle deelnemers gerespecteerd. Zo hoeven deelnemers geen account aan te maken en voeren ze zelf de regie over hun gegevens.

Onze missie is het faciliteren van maatschappelijke organisaties, zoals sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen met een digitaal ecosysteem op basis waarvan avg-proof communicatie en structurele financiering mogelijk wordt. Op die manier wordt het voor iedereen mogelijk bij te dragen aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!

Dappre Clubs is een initiatief van de Qiy Foundation in samenwerking met andere maatschappelijk betrokken organisaties. Qiy Foundation is een non-profit stichting die consumenten de controle wil geven over hun eigen gegevens. Dappre Clubs is dan ook gebaseerd op Qiy Trust Principles.

Dappre Clubs wordt ontwikkeld door Dappre op basis van de handige en privacyvriendelijke Nederlandse app Dappre. Dappre ontwikkelt digitale oplossingen op basis van het Qiy Afsprakenstelsel. Dappre onderneemt primair vanuit een maatschappelijke missie. Winst is geen doel maar een middel. dappre.com

Wil je meedoen als maatschappelijke organisatie, sportvereniging, culturele instelling, goed doel of ondernemer? We horen heel graag van je.

De Tussenstand

Aanmelden

Dappre Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Dappre zoals de laatste stand van aangemelde maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en goede doelen? Ondernemers waar je bij kunt sparen? Nieuwe functionaliteiten? De Tussenstand is de nieuwsbrief waarmee we je graag op de hoogte houden van deze en andere ontwikkelingen!

Meld je nu aan!