Scoor voor je Club

Koop lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf!

De Digitale Clubkaart brengt heel Nederland in beweging!

Met Scoor voor je Club maken we van ondernemers, inwoners én de lokale sportclub weer één gemeenschap. Door aankopen te doen bij lokale Scoor voor je Club partners steun je jouw favoriete clubs en spaar je voor jezelf! Zo dragen inwoners en de lokale middenstand bij aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!

Heb je een Digitale Clubkaart van jouw favoriete club en doe je een aankoop bij één van de Scoor voor je Club Partners dan doneren zij automatisch hun bijdrage. De helft in je Club Spaarpot en de helft in je Persoonlijke Spaarpot. Heb je Digitale Clubkaarten van meerdere clubs, dan kies jij zelf wat je aan welke club geeft. Daarnaast hebben de Scoor voor je Club partners altijd leuke aanbiedingen op maat voor je. Hoe dat kan? Jij kunt helemaal anoniem aangeven van welk aanbod je blij wordt. Super toch!

Scoor voor je Club is een initiatief van de Qiy Foundation in samenwerking met andere maatschappelijk betrokken organisaties. Samen brengen we Nederland in beweging en geven we sportclubs, sporters, sponsors en ondernemers een financieel duwtje in de rug.

Scoor voor je Club maakt gebruik van een veilig en betrouwbaar digitaal ecosysteem waarbij de privacy van alle gebruikers wordt gerespecteerd. Sportclubs, sportbonden, sporters, sponsors en ondernemers kunnen elkaar op een gewenste en relevante manier bereiken en financieel voordeel hebben van hun deelname aan Scoor voor je Club. We winnen immers veel met sport!

Meedoen als sportclub, ondernemer of sponsor? Laat je interesse horen via info@scoorvoorjeclub.nl

Aanmelden Scoor voor je Club Nieuwsbrief

Tussenstand

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Scoor voor je Club zoals de laatste stand van aangemelde Sportclubs? Ondernemers waar je bij kunt scoren? Nieuwe functionaliteiten? Tussenstand is de nieuwsbrief waarmee we je graag op de hoogte houden van deze en andere ontwikkelingen!

Meld je nu aan!