Koop
lokaal,
steun je
favoriete
clubs en
spaar voor
jezelf!

De Digitale Clubkaart brengt heel Nederland in beweging!

Scoor voor je Club draagt bij aan de verbinding tussen inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties, sportclubs en goede doelen tot een samenwerkende gemeenschap.

Door aankopen te doen bij lokale Scoor voor je Club Partners steun je jouw favoriete ‘clubs' en spaar je voor jezelf! Zo dragen inwoners en de lokale middenstand bij aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!

Het werkt eenvoudig. Maatschappelijke organisaties, sportclubs en goede doelen kunnen binnen het digitale ecosysteem van Scoor voor je Club een Digitale Clubkaart uitgeven. Als deelnemer activeer jij de Digitale Clubkaart van jouw favoriete club en doe je aankopen bij Scoor voor je Club Partners die automatisch hun bijdrage gelijk verdelen tussen jouw Club Spaarpot en jouw Persoonlijke Spaarpot op je Digitale Clubkaart.

Heb je Digitale Clubkaarten van meerdere clubs, dan kies jij zelf wat je aan welke club geeft. Bepaal zelf of je jouw Persoonlijke Spaarpot besteedt aan je contributie, aantrekkelijk aanbod bij Partners of alsnog doneert aan je club of goede doelen.

Scoor voor je Club is een initiatief van de Qiy Foundation in samenwerking met andere maatschappelijk betrokken organisaties. Samen brengen we Nederland in beweging en geven we maatschappelijke organisaties, sportclubs, goede doelen en ondernemers een instrument om avg-proof te kunnen communiceren en hun hun betekenisvolle werk structureel te financieren.

Scoor voor je Club maakt gebruik van een veilig en betrouwbaar digitaal ecosysteem waarbij de privacy van alle gebruikers wordt gerespecteerd. Maatschappelijke organisaties, sportclubs, goede doelen, ondernemers en deelnemers kunnen elkaar op een gewenste en relevante manier bereiken en financieel voordeel hebben van hun deelname aan Scoor voor je Club. We winnen immers veel met een gezonde en gelukkige samenleving!

Meedoen als maatschappelijke organisatie, sportclub, goed doel of ondernemer? We horen heel graag van je via info@scoorvoorjeclub.nl

Aanmelden Scoor voor je Club Nieuwsbrief

Tussenstand

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Scoor voor je Club zoals de laatste stand van aangemelde Sportclubs? Ondernemers waar je bij kunt scoren? Nieuwe functionaliteiten? Tussenstand is de nieuwsbrief waarmee we je graag op de hoogte houden van deze en andere ontwikkelingen!

Meld je nu aan!