NIEUW & INNOVATIEF NIEUW INNOVATIEF GRATIS
hockey
Jouw Sportclub Aanmelden

Het hele jaar door inkomsten voor sportclubs, ondernemers én deelnemers

Met Scoor voor je Club worden leden, fans en lokale ondernemers actief betrokken bij het steunen van de lokale economie. Doordat leden en fans aankopen doen bij ondernemers die Scoor voor je Club Partner zijn, helpen zij elkaar maar vooral ook hun club.

Als beloning voor het lokaal besteden stoppen Scoor voor je Club Partners volledig automatisch een bijdrage in de Digitale Club Spaarpot en de Persoonlijke Spaarpot van leden en fans. Zo draagt iedereen bij aan financieel gezonde clubs en aan een gezonder en gelukkiger Nederland!

Scoor voor je Club is gratis voor sportclubs. Sportclubs en ondernemers doen mee zonder dat er een technische inspanning of koppeling met kassasystemen nodig is.

Start vandaag nog met Scoor voor je club!

  • Scoor voor je Club is gratis voor sportclubs. Het enige wat we van een sportclub vragen, is om minimaal 2 ondernemers te werven als Scoor voor je Club Partner.
  • Sportclubs en ondernemers kunnen meedoen zonder technische inspanningen of koppelingen met kassasystemen
  • Gratis ‘toolkit’ om clubleden, fans en ondernemers uit te nodigen mee te doen

Hoe het werkt

De Digitale Clubkaart

Jouw club krijgt van Scoor voor je Club een Digitale Clubkaart. Leden en fans voegen de Digitale Clubkaart toe aan de privacy-vriendelijke en veilige kaarten-app Dappre.

Koop en spaar

Deelnemers koppelen de Digitale Clubkaart spaarpotten veilig aan hun betaalrekening. Sparen gaat hierdoor compleet automatisch als er gepind wordt voor een aankoop.

Zie wat je spaart

Deelnemers aan Scoor voor je Club ontvangen ’s avonds in Dappre een bericht met wat ze die dag hebben gespaard.

Sparen voor de club

Jouw club ontvangt iedere maand automatisch het gespaarde bedrag op de bankrekening.

ondernemers-met-ballen
bosch-wijnkopers
diaan-mode

Contact

Vertegenwoordig jij een sportclub en wil je meer weten voordat je jouw club aanmeldt? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

    Meld jouw sportclub vandaag nog aan!

    Jouw Sportclub Aanmelden