NIEUW & INNOVATIEF NIEUW INNOVATIEF GRATIS
hockey
Jouw Club Aanmelden

Het hele jaar door inkomsten voor Sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, goede doelen, ondernemers én deelnemers

Met Scoor voor je Club worden leden, fans, familie, vrienden en lokale ondernemers actief betrokken bij het steunen van de lokale economie. Doordat leden en fans aankopen doen bij ondernemers die Scoor voor je Club Partner zijn, helpen zij elkaar maar vooral ook hun club.

Als beloning voor het lokaal besteden stoppen Scoor voor je Club Partners volledig automatisch een bijdrage in de Digitale Club Spaarpot en de Persoonlijke Spaarpot van leden en fans. Zo draagt iedereen bij aan financieel gezonde clubs en aan een gezonder en gelukkiger Nederland!

Scoor voor je Club is gratis voor sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en goede doelen. Ondernemers doen mee zonder dat er een technische inspanning of koppeling met kassasystemen nodig is.

Start vandaag nog met Scoor voor je club!

 • Scoor voor je Club is gratis voor sportclubs
 • Clubs en ondernemers kunnen meedoen zonder technische inspanningen of koppelingen met kassasystemen
 • In onderling overleg benadert Scoor voor je Club geïnteresseerde lokale ondernemers, veelal in samenwerking met INretail
 • Gratis ‘toolkit’ om clubleden, fans en ondernemers uit te nodigen mee te doen en te communiceren dat je meedoet met Scoor voor je Club

Hoe het werkt

De Digitale Clubkaart

Activeer voor jouw ‘club’ een Digitale Clubkaart. Leden, fans, familie en vrienden voegen de Digitale Clubkaart toe aan de privacy-vriendelijke en veilige kaarten-app Dappre.

Koop en spaar

Deelnemers koppelen de Digitale Clubkaart spaarpotten veilig aan hun betaalrekening. Sparen gaat hierdoor compleet automatisch als er gepind wordt voor een aankoop.

Zie wat je spaart

Deelnemers aan Scoor voor je Club ontvangen ’s avonds in Dappre een bericht met wat ze die dag hebben gespaard.

Sparen voor de club

Jouw ‘club’ ontvangt iedere maand automatisch het gespaarde bedrag op de bankrekening.

De spelregels

 • Scoor voor je Club is gratis voor sportclubs.
 • Als sportvereniging, maatschappelijke organisatie of goed doel doe je mee aan Scoor voor je Club voor minimaal 1 jaar.
 • Dit geldt tot wederopzegging met een opzegtermijn van 1 maand.
 • Maandelijks achteraf wordt het gespaarde bedrag voor jouw club op het door jou aangegeven rekeningnummer overgemaakt.
GV Tabitta
hele jaar inkomsten
JRC
meedoen is gratis
MHC MEP
automatisch sparen

Contact

Vertegenwoordig jij een sportvereniging, maatschappelijke organisatie of goed doel en wil je meer weten voordat je jouw club aanmeldt? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

  Meld jouw sportclub vandaag nog aan!

  Jouw Club Aanmelden