NIEUW & INNOVATIEF NIEUW INNOVATIEF GRATIS Home Actueel Ondernemers Clubs Events FAQ Over ons Shop

Wil je deel uitmaken van een enthousiaste groep mensen die samenwerkt aan deze geweldige beweging? Als club-ambassadeur ben je een van de gezichten van Scoor voor je Club en help je bij het promoten van Scoor voor je Club bij ondernemers. Word jij onze nieuwe Club-Ambassadeur? Meld je nu aan en word deel van de clubfamilie!

Hoe word ik Club-Ambassadeur?

Je kunt je bij ons aanmelden als Ambassadeur namens jouw Club. Voorwaarde is dat jouw Club meedoet met Scoor voor je Club en dus over een Digitale Clubkaart beschikt.

Na aanmelding krijg je een ambassadeurskit toegestuurd. Deze bestaat uit digitaal materiaal en fysiek materiaal (ondernemer-flyers en lijmloze-raamstickers ’Scoor voor je Club Partner’ die ondernemers op hun etalage/raam kunnen plaatsen voor de herkenbaarheid).

Ondernemers die door jou worden aangemeld, noteren dat in het veld op het online aanmeldformulier ‘via wie’.

Ter controle van het rekeningnummer van de ondernemer krijgt hij of zij bij aanmelding direct een mail met daarin de link om € 0,01 over te maken van de bankrekening waarop bij hen klantbetalingen binnenkomen.

Ja, ik word Club Ambassadeur
    De spelregels

    Let’s go!

    Een deelnemende ondernemer (Partner) support het hele jaar jouw Club en alle deelnemers die aankopen komen doen met een bijdrage op basis van ontvangen omzet. Dat kan dus leuk oplopen voor de ondernemer, jouw Club en alle deelnemers!